Съвети

 

Фирма Кийтекс работи  в сътрудничество с Полицията. За това тук ще споделим нашите съвети свързани със сигурността на различните ключалки и поради зачестилите кражби нашите майстори ключари съветват:

Ако притежавате врата с касова ключалка не мислете, че ключалката е достатъчно сигурна, напротив крадците преодоляват ключалката със специални инструменти наречени ТАРАЛЕЖИ. Отключването на ключалката не отнема повече от 3-7 минути като самата ключалка не се поврежда !!!!! Също така често обири се извършват нощно време докато сте вкъщи, след като сте заключили бравата и сте оставили ключа в нея за крадците е елементарно да преодолеят ключалката, като залепят метална тръбичка към външната част на ключа и така да влезнат тихомълком и да откраднат намиращите се вещи в коридора или антрето на апартамента. За това винаги изваждайте ключа след като заключите бравата.

За това ние ви съветваме да подмените ключалките с други, който са по голяма степен на защита.

Пример за подмяна на касова брава Atra, CR, Fiam ,Securemme :

Може да се монтира Multlock Omega Plus с висока степен на сигурност.

Следващият вариант е да се монтира  нова секретна брава с тристранно заключване Fiam, Iseo, Securemme с бронировка (магнитна , обикновенна или друга). Секретен патрон Abloy, Mauer, Multlock, Evva  или  друг.

 

 

 

Друг вариант е да се остави касовата брава и да се монтира допълнителна брава (Герда или допълнителна секретна брава с бронировка)

  

 

Copyright 2009 © KeyTex LTD. Всички права запазени.

Дизайн: Иван Савков