АВТОКЛЮЧОВЕ

 
    Автомобилните ключове през годините може да бъдат разделени на няколко категории--------

      Автомобилен ключ изцяло механичен за автомобили след 1995г. може да се използва само за отключване на вратите ръчно.Цена около 10лв.-25лв.
     Автомобилен ключ изцяло механичен но със място където да се постави чип(транспондер) такъв ключ се използва обикновенно когато сте имали такъв ключ счупил се е и се налага подмяна само на ключа а чипът се прехвърля във новия ключ.Цена около 25лв.-40лв.
     Автомобилен ключ със вграден чип(транспондер) за имобилайзера,може да се използва да си отключите автомобила ръчно и да стартирате двигателя.Цена около 60лв.-120лв.
     Автомобилен ключ със чип и дистанционно управление, това са доста масови ключове като формата им е различна някой са  сгъваеми други не но предназначението е едно и също.Цените варират доста като от значение е дали ключа е оригинален и не и каква е сложноста при обучаването на ключа към автомобила.
      Електроннен ключ-това са ключове със вградени чип и дистанционно управление.Този вид ключове обикновенно се поставят във слот а във зависимост от автомобила за стартирането на двагателя има бутон или ключа се завърта или натиска..Цените варират доста като от значение е дали ключа е оригинален или афтърмаркет и каква е сложноста при обучаването на ключа към автомобила.
     Смарт ключ-това са ключове със вградени чип и дистанционно управление но има вече добавен допълнителен предавател на сигнал който колата улавя още щом се доближите до нея и позволява да се отключи и стартира двигателя без да се налага са слагате ключа някъде.Цените на тези ключове вече стават по скъпи от останалите.

    !!!!!!!!!!Ако имате нужда от автомобилен ключ може да направите запитване за цена като ни пишете или ни позвъните ние ще проверим какви опции се предлага за вашия автомобил и ще ви отговорим.!!!!!!!!!!
 

Copyright 2009 © KeyTex LTD. Всички права запазени.

Дизайн: Иван Савков